Wat ik doe

Mediumschap / Paragnost

Met mijn gave als paragnost en mediumschap, geef ik informatie door van jouw dierbare die voor jou heel belangrijk zou kunnen zijn. Ik voel jouw energie of van bepaald personen, en/of de situatie waar je vragen over hebt daarbij aansluit.

Voor elke vraag kunt je bij mij terecht. Geen vraag is mij te gek.

Let op: ik ben wel iemand die de zaken op korte termijn bekijkt, tenslotte ligt de toekomst in jouw eigen handen.

Foto-reading/ Psychometrie

Tevens kun je mij benaderen voor een fotoreading of psychometrie op bepaalde voorwerpen. Daarbij krijg ik zeer specifieke informatie door over bepaalde personen of een bepaalde situatie.

Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik ook als coach. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvaten aanreiken die voor jou en/of je relatie belangrijk is.

Spirituele coach

Voel je dingen aan? Weet je dingen voordat het gebeurd? Zie je onverklaarbare dingen? Neem je gevoelens over van mensen? Hoe bewuster je wordt van je zelf, hoe meer je open staat voor onbekende. En dat is voor sommige mensen vrij lastig om te begrijpen en soms vinden mensen dat beangstigend. Tijdens je spirituele groei word je intuïtie ontwikkeld en dat heeft alles te maken met bewustwording van energie. Daarom is het belangrijk om meer te weten te komen over je chakra’s en je aura. Ik leer je je eigen energieveld kennen, ontdekken wat je blokkades zijn en hoe je ze kunt oplossen. Je krijgt uitleg over hoe je balans brengt in je leven en waarom dat zo belangrijk is. Verder kunnen we kijken hoe we je Intuïtieve ontwikkelingen kunnen uitbreiden door interactiekoorden, meditaties, visualisaties en meer!

Het is heel belangrijk dat je daarin goed begeleid wordt, zodat je zelf contact kan maken met je innerlijke stem en het vertrouwen van je eigen intuïtie. Je leert praktisch omgaan met je eigen energie en weet hoe je balans brengt in je leven. Je wordt daardoor een stabieler persoon en durft te vertrouwen op je eigen innerlijke kracht.

Life coach

Ben je niet helemaal thuis in het spirituele? Dat is geen enkel probleem. Ik sta met mijn beide benen op de grond als het om het begeleiden gaat. Samen met jou kijk ik hoe je het beste uit je leven kan halen. Ik betrekt daarbij alle levensgebieden die voor je van belang zijn. Zaken als relaties, werk, familie, financiën, persoonlijkheid en geloof kunnen we inventariseren, optimaliseren en zo goed mogelijk op elkaar afstemmen. Samen gaan we op zoek naar een juiste balans van deze levensgebieden.

Gespecialiseerd in diverse kaartlegging

Lenormand kaarten

Orakel kaarten ‘Boodschappen van de Engelen’

Orakel kaarten ‘Zeemeerminnen en Dolfijnen’

Aimée’s Symboolkaarten’

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.

Namasté Healing

Lijsterweg 11 | 1211 JM Hilversum

KvK: 73816078

BTW: NL002361028B29

    volg mij op social media
    Menu