Over mij

Mijn naam is Dian Santoso. Van kleins af aan heb ik altijd al geweten dat er meer is dan alleen hemel en aarde. Zo ben ik alles aan het ontdekken op spiritueel gebied, met name het geloof. Ik was altijd op zoek naar het verhaal achter ieder geloof. Mijn gave heb ik altijd al gehad, maar omdat ik er zelf eerst eigenlijk niet in geloofde, was ik altijd het knoeien met mezelf. Op jonge leeftijd heb ik veel voor mijn kiezen gehad. Wie kan je beter helpen dan iemand die veel heeft mee gemaakt op vele verschillende gebieden?

Toen mijn relatie verbroken was ben ik spiritueel heel hard gaan groeien. Ik ben op zoek gegaan naar cursussen, opleidingen en veel mensen die goed bij me passen. Dat is gelukt! Ik wil graag mensen helpen, die net zoals ik, niet alleen hooggevoelig zijn, maar ook een paranormale gave hebben. Ik wil een handreiking kunnen geven die ik zelf nooit heb gehad aan mensen die dat nodig hebben. Samen kunnen we er uit komen wat voor jou belangrijk is. Je kunt me altijd een vraag stellen of voor advies benaderen.. Daarnaast wil ik veel blogs gaan schrijven over bepaalde onderwerpen.

Weet hoe bijzonder en uniek je bent, dat jij de enige bent die jezelf kan helpen en niemand anders!

Wat ik doe

Mediumschap / Paragnost

Met mijn gave als paragnost en mediumschap, geef ik informatie door van jouw dierbare die voor jou heel belangrijk zou kunnen zijn. Ik voel jouw energie of van bepaald personen, en/of de situatie waar je vragen over hebt daarbij aansluit.

Voor elke vraag kunt je bij mij terecht. Geen vraag is mij te gek.

Let op: ik ben wel iemand die de zaken op korte termijn bekijkt, tenslotte ligt de toekomst in jouw eigen handen.

Foto-reading/ Psychometrie

Tevens kun je mij benaderen voor een fotoreading of psychometrie op bepaalde voorwerpen. Daarbij krijg ik zeer specifieke informatie door over bepaalde personen of een bepaalde situatie.

Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik ook als coach. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvaten aanreiken die voor jou en/of je relatie belangrijk is.

Spirituele coach

Voel je dingen aan? Weet je dingen voordat het gebeurd? Zie je onverklaarbare dingen? Neem je gevoelens over van mensen? Hoe bewuster je wordt van je zelf, hoe meer je open staat voor onbekende. En dat is voor sommige mensen vrij lastig om te begrijpen en soms vinden mensen dat beangstigend. Tijdens je spirituele groei word je intuïtie ontwikkeld en dat heeft alles te maken met bewustwording van energie. Daarom is het belangrijk om meer te weten te komen over je chakra’s en je aura. Ik leer je je eigen energieveld kennen, ontdekken wat je blokkades zijn en hoe je ze kunt oplossen. Je krijgt uitleg over hoe je balans brengt in je leven en waarom dat zo belangrijk is. Verder kunnen we kijken hoe we je Intuïtieve ontwikkelingen kunnen uitbreiden door interactiekoorden, meditaties, visualisaties en meer!

Het is heel belangrijk dat je daarin goed begeleid wordt, zodat je zelf contact kan maken met je innerlijke stem en het vertrouwen van je eigen intuïtie. Je leert praktisch omgaan met je eigen energie en weet hoe je balans brengt in je leven. Je wordt daardoor een stabieler persoon en durft te vertrouwen op je eigen innerlijke kracht.

Life coach

Ben je niet helemaal thuis in het spirituele? Dat is geen enkel probleem. Ik sta met mijn beide benen op de grond als het om het begeleiden gaat. Samen met jou kijk ik hoe je het beste uit je leven kan halen. Ik betrekt daarbij alle levensgebieden die voor je van belang zijn. Zaken als relaties, werk, familie, financiën, persoonlijkheid en geloof kunnen we inventariseren, optimaliseren en zo goed mogelijk op elkaar afstemmen. Samen gaan we op zoek naar een juiste balans van deze levensgebieden.

Gespecialiseerd in diverse kaartlegging

Lenormand kaarten

Orakel kaarten ‘Boodschappen van de Engelen’

Orakel kaarten ‘Zeemeerminnen en Dolfijnen’

Aimée’s Symboolkaarten’

Blog

Ik schrijf maandelijks blogberichten over mijn ervaringen in het leven. In mijn blogs zul je veel onderwerpen tegenkomen die je in een fase van je leven meemaakt. Daarvoor neem ik ook voorbeelden van wat ik ervaar.Lees meer…

Ervaringen van anderen

Gewoon toppie!

Saskia Benjamins

Geweldig medium..eerlijk en betrouwbaar..dankjewel Namaste healing ♥

Miranda van Kemenade

Ik vind Dian echt een geweldige vrouw ze is eerlijk en heel lief ze zegt hoe het is en dat vind ik fijn dank je wel lieve Dian we hebben gauw weer contact

Diana Zwanenburg

Super!! Echt heel veel aan gehad!! Heeft mij weer helder naar mijzelf en mijn omgeving leren kijken… Direct, maar super aardig!! Ben er nog steeds onderste boven van, in zeer positieve zin!! ❤

Samantha Hamer

Wist absoluut niet wat ik verwachten kon. ik kreeg veel te horen over de te bewandelen weg die ik ben ingeslagen. Heel bijzonder en bemoedigend. Rake en gevoelige momenten waardoor ik wat emotionele weken achter de rug heb. Ik ben dankbaar dat ik dit mocht meemaken. Dank je wel

Henny

Dank je voor de inzichten die ik van je gekregen heb tijdens de chat consult die ik onlangs gewonnen had. Er zat al veel in men hoofdje wat je zegde maar had net dat duwtje nodig om er verder mee te kunnen gaan werken. Super hoe je dat allemaal door gekregen krijgt om vervolgens de mensen verder te helpen. ♥

Nana Ke

Wat kost het

Mediumconsult
€55,-per consult
 • – Fotoreading
 • – Kaartlegging
 • – Life coach
 • – Spirituele coach
 • – HSP coach
 • – Relatiecoach
 • – Regressietherapie
 • – Hypnotherapie
Email consult
€15,-per consult
 • – Fotoreading
 • – Kaartlegging
 • – Life coach
 • – Spirituele coach
Workshop
€35Introductieprijs
 • Intuïtieve Ontwikkeling
Mediumcirkel
€20,-per sessie
 • Mediumcirkel

Huiskamer reading: prijs in overleg

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.

Namasté Healing

06 83 90 03 16

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
volg mij op social media
Menu