Blog Oktober-‘Veranderingen’

Posted on october , 2014 by Dian Santoso

Blog Oktober- ‘Veranderingen’

Er gebeuren momenteel veel dingen in de wereld bijvoorbeeld: oorlogen, rampen, de discussie rond zwarte piet, ISIS, MH17, werkloosheid enz. De energietrillingen zijn voelbaar. Welkom  in 5e dimensie. Hoewel de 5e dimensie al vanaf eind 2012 aan de gang is blijven bepaalde dingen steeds heftiger terugkomen. Ik heb de overtuiging dat mensen elkaar kapot maken terwijl dat niet nodig is.

Deze veranderingsfase heeft met ons bewustzijn te maken. Door deze dingen worden wij bewust gemaakt van wat er momenteel speelt en dat wij contact mogen hebben met onze innerlijke leiding. Dit is de reden waarom volgers (zoals jullie) zich erg moe en lusteloos voelen en met veel vragen zitten. Wanneer ik kaarten voor mensen trek wordt het mij erg duidelijk dat het voor iedereen tijd is om uit de comfort zone te komen. Dat zouden jullie dus ook moeten doen. In het begin is het onwennig maar naar mate de tijd vordert zal je merken dat de puzzelstukjes in elkaar beginnen te vallen. Dan realiseer je je waarom je dingen anders dan gewoonlijk moet doen. Dus, doorbreek deze cirkel om tot persoonlijke groei te komen. Word bewust van wat je kunt en laat je angsten niet overheersen. Je hebt namelijk niets te verliezen. Heb wel geduld, verwacht niet meteen resultaten. Wat bij jou hoort komt toch wel op jouw pad. Soms moet je daarvoor ook dingen loslaten. Loslaten is één van de moeilijkste dingen die er is maar hoe sneller je dingen leert te accepteren hoe sneller de energie die bij jou hoort jouw kant op komt. Iedereen heeft een eigen lesje te leren. Kom voor jezelf op! Stel je grenzen! Of het nu gaat om relaties, vriendschappen, werk etc. Laat de dingen die niet meer bij jou horen los. Dit is de weg om nieuwe dingen te kunnen ervaren.

Ook ik maak veranderingen mee. Hierdoor kan ik jullie in laten zien dat jullie hier niet alleen in staan. Door de jaren heen maak je als mens veel dingen mee. Dat maakt wie je bent en hoe je naar dingen kijkt. Ik zie alles zwart/wit, lk weet dat de wereld niet zwart en wit is. Zelf heb ik daar geen problemen mee maar veel mensen om mij heen wel. Mensen om mij heen wilden mij steeds veranderen maar tegelijkertijd zeiden ze ook dat ik mezelf moest blijven. Ze zeiden dat ze van mij hielden maar ondertussen moest ik wel op een andere manier reageren of bepaalde dingen anders doen. Dat heb ik vaak meegemaakt waardoor ik op den duur vriendschappen, relaties en werk ben kwijtgeraakt. Simpel gezegd ben ik erachter gekomen dat iedereen uiteindelijk voor zichzelf kiest.

Doordat ik alleen maar met andere mensen bezig ben geweest en ik mensen altijd heb willen beschermen, ben ik uiteindelijk in mijn eigen gat gevallen. Mensen vinden mij dominant, jaloers, arrogant of te veeleisend. Blijkbaar leg ik de lat voor mezelf te hoog. Ik wil niets liever dan erkenning en ik wil altijd een zo goed mogelijke vriendin zijn. Ondertussen snij ik mijzelf steeds weer in mijn eigen vingers. Ik ben er altijd als mensen mij nodig hebben maar andersom is dat vaak niet zo, en dat ga ik hen dan verwijten. Dat ligt aan mijn verwachtingspatroon.

De laatste tijd ben ik juist weer teruggekeerd naar mijzelf zodat ik eindelijk de dingen kon gaan doen die mij gelukkig maken in plaats van altijd met anderen bezig te zijn. Ik doe nu dingen die ik voorheen niet gedaan zou hebben. Hierdoor ben ik mijzelf gaan erkennen en ben ik erachter gekomen dat ik niemand nodig heb. Ik hou van gezelligheid en leuke dingen doen. Door mijzelf open te stellen en dingen anders te doen dan voorheen merkte ik dat het leuk is om mensen om je heen te hebben, maar dat kost ook energie. Er zijn maar weinig mensen die echt het beste met je voor hebben. Het is dus heel belangrijk om door te hebben wie goed voor je is en wie niet.

Momenteel ben ik erg op mijzelf gericht en geef ik alleen adviezen aan mensen die er ook echt naar willen luisteren en bereid zijn er iets mee te doen. In het begin was dit erg onwennig omdat ik normaal gesproken niet zo ben. Momenteel heb ik slechts een paar mensen die dicht bij mij staan en die mij snappen. Voor het eerst in mijn leven weet ik wat ik echt wil. Dit heb ik bereikt door de vicieuze cirkel te doorbreken. Ik ben voor mezelf opgekomen en heb mijn grenzen gesteld. Tegenwoordig kies ik voor mijzelf!

Door deze ervaringen ben ik gegroeid, heb ik meer inzichten gekregen waardoor ik jullie hiermee kan begeleiden. Loslaten, onbegrip, eenzaamheid, verlatingsangst, bindingsangst enz. Ik kan jullie hiermee helpen.

Mensen komen en gaan, maar mensen die bij je horen blijven bij je. Zie leven als een trein: iedereen heeft een eindstation, sommige reizen slechts een stukje met je mee. Geef de moed niet op als je het gevoel hebt dat je stilstaat. Dit betekent dat je even mag rusten en dat er een nieuw begin voor je in verschiet ligt.

Wees niet verbitterd of teleurgesteld in jezelf. Heb niet het gevoel hebt dat je faalt. Mensen veranderen eenmaal, soms ten goede en soms ten slechte. En dan ga je uit elkaar, soms voor even maar soms ook voor altijd. Hoe sneller je dingen accepteert, hoe sneller je nieuwe dingen mag ontvangen. Als je eerlijk naar je zelf bent dan weet je hoe mensen in elkaar zitten. Alleen duurt het som even voordat je gaat handelen. Dat is niet erg. Probeert met liefde dingen los te laten, want wat je naar de kosmos stuurt, krijg je in drievoud terug. Vergeef ook jezelf want uiteindelijk ben jij ook maar een mens.

Zo heb ik ook veel veranderingen ondergaan binnen mijn familie, werk en relaties. Ik heb geduld en ik geloof dat daarboven mij beschermt en weet wat ze aan het doen zijn. En ik geloof dat op een dag alle puzzelstukjes weer in elkaar vallen.

 

Met heel veel liefde en kracht wens ik jullie veel succes met jullie veranderingen. Het komt echt goed! Alles komt op zijn tijd zo lang je er maar in gelooft.

 

 

Liefs,

 

Dian

 

Een mooie advies:

namastehealing

Liefs,

Dian

Menu